Šetrite čas aj peniaze pri každom balení!

Vyberte si z našej ponuky strojov na prenájom a optimalizujte svoje balenie už dnes:

  • Stroje na výrobu vzduchových vankúšikov – zabezpečia ochranu produktov pomocou vzduchom naplnených vankúšikov.
  • Ovinovacie stroje – určené na balenie stretch fóliami, ktoré zabezpečia bezpečnú prepravu a skladovanie vašich výrobkov.
  • Stroje na páskovanie viazacími páskami – efektívne riešenie na vytvorenie ochrany paletových zásielok počas prepravy.
  • Stroje na zalepovanie kartónových krabíc – zjednodušenie a urýchlenie procesu balenia vašich výrobkov. Tieto stroje sú ideálne pre efektívne a spoľahlivé zalepovanie kartónových krabíc rôznych veľkostí.
  • Stroje na skartovanie kartónov – špecializované zariadenia určené na recykláciu a opätovné využitie kartónového odpadu.

Táto služba je ideálna PRE:

Firmy, ktoré nemajú dostatok finančných prostriedkov na zakúpenie baliacich strojov, ale potrebujú ich dočasne využívať pri sezónnych nárastoch výroby alebo pre špecifické projekty.

Spoločnosti zaoberajúce sa skladovaním a distribúciou tovaru, ktoré potrebujú rýchlo a efektívne baliť veľké množstvo zásielok, môžu využiť prenájom baliacich strojov na optimalizáciu procesov.

Firmy vo výrobnom sektore, ktoré potrebujú baliť produkty pred distribúciou alebo prepravou, často využívajú páskovacie stroje na zaistenie bezpečnosti tovaru pri preprave.

Rýchlo rastúce e-commerce spoločnosti často potrebujú efektívne baliace riešenia, aby zvládli nárast objednávok, hlavne počas sezónnych akcií alebo sviatkov.

Pri príprave veľkých podujatí alebo marketingových akcií, kde je potrebné zabaliť veľké množstvo promo materiálov, môže prenájom baliacich strojov zefektívniť prípravy.

Firmy, ktoré fungujú iba počas určitých období v roku (napr. výrobcovia vianočných dekorácií, poľnohospodárske produkty), môžu využívať stroje len v čase, keď ich potrebujú, čím sa vyhnú nákladom na ich celoročnú údržbu.

Začínajúce firmy, ktoré ešte nemajú dostatočný kapitál na investície do vlastných baliacich strojov, môžu využiť prenájom ako dočasné riešenie, kým sa ich podnikanie nerozbehne a nebudú si môcť dovoliť vlastnú technológiu.

Spoločnosti, ktoré pracujú na konkrétnych krátkodobých projektoch, napríklad v stavebníctve alebo pri veľkých kontraktoch, môžu potrebovať baliace zariadenie len na obmedzené obdobie a prenájom je pre ne efektívnym riešením.

Veľké nadnárodné spoločnosti môžu využívať prenájom baliacich strojov v prípade, že otvárajú nové pobočky alebo sklady v rôznych častiach sveta a nechcú hneď investovať do nákupu drahých zariadení.

U NáS MáTE VšETKO POD JEDNOU STRECHOU

Naša spoločnosť vám poskytne kompletnú podporu, vrátane dodávky spotrebného materiálu (viazacie pásky, lepiace pásky, stretch fólie a pod.) a zabezpečenia servisu.

V našej ponuke strojov na prenájom nájdete:

OVINOVACIE STROJE WRAPPING RING

OVINOVACIE STROJE ISG

PÁSKOVACIE STROJE ISG

RUČNÉ PÁSKOVACIE STROJE ITATOOLS

DÁVKOVAČ PAPIROVEJ LEPIACEJ PÁSKY BETTER PACK

VÝROBNÍK VZDUCHOVÝCH VANKÚŠIKOV AIRFIT

SKARTOVAČ KARTÓNOV HSM

Ako prebieha PRENÁJOM?

Kontaktujte nás

Výber stroja

Zálohová platba

Doručenie stroja

Zaškolenie

NENAŠLI STE TEN SPRÁVNY STROJ?

Ak ste si z našej ponuky prenájmov nevybrali ten správny stroj pre vaše potreby, neváhajte nás kontaktovať. Po dohode je možné si prenajať aj iné typy strojov, ktoré nie sú uvedené v našej aktuálnej ponuke. Sme pripravení vám pomôcť nájsť to najlepšie riešenie pre vás.

Kontaktujte nášho šPECIALITU NA PRENÁJOM

Ak potrebujete poradiť s výberom strojov alebo máte otázky ohľadom prenájmu, neváhajte kontaktovať nášho špecialistu. Rád vám pomôže nájsť ideálne riešenie pre vaše potreby.



Nákupný košík