Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

Podporujeme nadšencov športu

„Šípky sú viac ako sedenie s kamarátmi pri dobrom pive.“

Naša spoločnosť sa popri svojich podnikateľských a obchodných aktivitách snaží o rozvoj spoločenských aktivít. Preto sa snažíme podporiť mladých, ale aj dospelých nadšencov športu.

Ako každý šport, tak aj hranie šípok sa bez adekvátnej finančnej podpory nezaobíde. Či už máme na mysli domáce športové dianie alebo zahraničie, táto rovnica platí pre všetkých rovnako.

Predstavujeme Vám úspešného reprezentanta a zamestnanca našej spoločnosti Jozefa, ktorého láska k športu zaviedla od bejzbalu až ku súťaživému hraniu šípok. „Začalo to všetko pred 25 rokmi v roku 1997, keď som potreboval nájsť svoje miesto v športovom svete. Ako každý chlap si v televízií pozrie sem-tam nejaký športový program a práve vtedy vysielali turnaj v šípkach. O pár dní na to, bol na svete prvý podomácky vyrobený terč. Postupom času som sa zúčastňoval na rôznych turnajoch po celom Slovensku. Spoznával som ľudí, ktorí mali na tento šport rovnaký názor a nadšenie ako ja. Samozrejme, ako aj iné športy aj tento šport je oceňovaný.

Mojím doposiaľ najväčším soft sezónnym úspechom je umiestnenie za obdobie 2021 – 2022, kde som dosiahol 6. miesto. Avšak mojim celoživotným úspechom je 2. miesto v kategórií triple mix.

Ako šport je fyzicky, finančne, ale predovšetkým psychicky veľmi náročný, preto je veľmi dôležitá podpora hlavne zo strany rodiny a teraz už aj zo strany firmy W rent, v ktorej mám tu česť pracovať a ktorá sa rozhodla ma podporiť.

Odovzdávam veľkú vďaku spoločnosti W rent a som rád, že sa nájdu na Slovensku dobrí ľudia. “

Turnaj Košice 

V piatok a sobotu (7.- 8. október 2022) sa v Košiciach uskutočnil turnaj v šípkach Slovakia Dart Cup, na ktorom sa zúčastnil aj náš zamestnanec Jozef Fundárek.

Na turnaji sa zúčastnilo celkovo 129 hráčov. Jozef si odniesol domov z hlavného turnaja krásne 9. miesto. Taktiež sa zúčastnil aj v kategórii dvojíc, kde spoločne so svojím tímom získal 5. miesto.

Gratulujeme za úspešné umiestnenie a prajeme veľa úspechov v nasledujúcich turnajoch!