OdporúčamePromoakce 29. augusta 2024

Rozbaľte to s nami na FACHPACKU 2024 v Norimbergu!

Medzi tisíckami návštevníkov a stovkami vystavovateľov sa v dňoch 24. – 26. septembra 2024 predstavíme ako popredný slovenský výrobca baliacich technológií na veľtrhu FACHPACK v Norimbergu. Opäť budeme súčasťou jedného z najväčších veľtrhov v odvetví, a vy môžete byť pri tom.

Navyše, každý návštevník má šancu vyhrať náš baliaci stroj WR1050M. Nezmeškajte túto príležitosť!

Tento veľtrh ponúka jedinečnú možnosť spoznať najnovšie trendy a technologické pokroky, ktoré formujú budúcnosť obalového priemyslu. Umožňuje stretnúť sa s odborníkmi z odvetvia, vymeniť si poznatky a objaviť inovácie, ktoré môžu zmeniť spôsob, akým balíte a distribuujete svoje produkty. Program pokrýva široké spektrum tém, vrátane udržateľnosti, digitalizácie a automatizácie, a preto je ideálnym miestom na to, aby ste na vlastnej koži zažili, čo ponúkame. 

Čo nás čaká na veľtrhu? Návštevníci môžu vidieť a vyskúšať si najnovšie technológie priamo na mieste, a ani my nezostaneme pozadu. Predvedieme predovšetkým naše automatické páskovacie a baliacie stroje nebo náš obľúbený WR1050M, ktorý môžete dokonca získať. Stačí prísť, zapojiť sa do súťaže, správne odpovedať na otázku,  a otvoriť si cestu k výhre tohto špičkového stroja. Ak chcete byť pri tom, neváhajte a zabezpečte si svoje vstupenky vyplnením formulára nižšie. Počet miest je obmedzený!

Rozbaľme to v Norimbergu…

Chcete si naše stroje vyskúšať priamo na mieste a mať šancu vyhrať WR1050M? Nezabudnite vyplniť formulár nižšie a zaistite si miesto na FACHPACK 2024. Tešíme sa na vás!

    A ktoré stroje si vyskúšate?

     Aby ste získali lepšiu predstavu o tom, čo môžete očakávať, tu je prehľad našich hlavných vystavovaných strojov:

    S týmito strojmi  sa na vlastné oči môžete bližšie zoznámiť priamo na mieste a zabezpečiť, aby ste mohli získať WR1050M. Nezabudnite sa zaregistrovať, aby ste mali túto jedinečnú možnosť.

    Ak chcete ísť s nami, neváhajte!



      Nákupný košík