Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

Rozvoz a doručovanie objednaného tovaru počas vianočných sviatkov 2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Vzhľadom na blížiace sa vianočné sviatky a s tým spojené zatvorenie alebo obmedzené fungovanie expedičného skladu a inventúry Vás chceme informovať o termíne posledného závozu tovaru v tomto roku.

  • Posledná expedícia z nášho skladu je v utorok 22.12.2021.
  • Objednávky na expedíciu v utorok  prosíme doručiť najneskôr deň vopred, t.j. 21.12.2021 do 10:00 hod, aby sme mohli zabezpečiť zvozy.
  • Posledný deň doručovania prepravných spoločností je 23.12.2021.
  • Prvá nakládka v Novom roku je možná 10.01.2022 s dodacím termínom 11.01.2022.

Ako zo skúseností z minulých rokov všetci dobre vieme, sú doručovateľské spoločnosti extrémne preťažené, čo spôsobuje zdržanie zvozov a tiež meškanie rozvozov ku koncovým zákazníkom.

Preto si prosím nenechávajte objednanie tovaru na poslednú chvíľu, vyhneme sa tak nepríjemným situáciám pred Vianočnými sviatkami, nakoľko fungovanie doručovateľských spoločností nedokážeme ovplyvniť či už telefonátom, preverovaním, kde sa kuriér nachádza prípadne organizovaním vyzdvihnutia si tovaru priamo v ich Hube.

V období medzi sviatkami je možná expedícia tovaru v obmedzenom režime, individuálne na základe vzájomnej telefonickej dohody.

Rozvoz paletového tovaru expresne medzi sviatkami je možný len našou vlastnou dopravou na náklady objednávateľa.

Prosíme o kontrolu Vašich skladových zásob a v prípade potreby o doručenie objednávky vo vyššie uvedenom termíne.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]