Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

EKOlogická viazacia páska

Predstavujeme Vám novinku z nášho výberu produktov, ktorým je EKO papierová páska. Páska Vám zabezpečí kvalitné a hlavne ekologické balenie balíkov skutočným ekologickým spôsobom.

Čo to vlastne ekologické páskovanie pomocou papierovej recyklovateľnej pásky znamená? Je to plne recyklovateľná alternatíva k polypropylénovej a polyetylénovej páske a bola navrhnutá na použitie v automatických alebo poloautomatických rámových, ale aj ručných páskovacích strojoch. Ide o bezproblémový prechod na papierové viazacie pásky, ktorý ponúka environmentálne udržateľné riešenie, ktoré eliminuje plastový odpad. Bežná polypropylénová alebo polyesterová páska je náročná na recykláciu a často sa dostáva na skládky alebo končí na vidieku, na okrajoch, v riekach alebo dokonca v oceánoch. Páskovanie s EKO páskou vyžaduje menej energie na aplikáciu ako páskovanie pomocou plastových pások, a napriek tomu je možné na páskovanie používať rovnaké stroje s podobným nastavením.

Prečo začať používať papierovú viazaciu pásku?

Jedná sa o 100 % recyklovateľný produkt, ktorý možno recyklovať spolu s iným papierovým a kartónovým odpadom.

Vedeli ste, že prívlastok EKO predstavuje plusové body k produktu ?

Nie? Tak teraz pozorne čítajte. EKO prívlastok pri produkte znamená, že produkt je nie len šetrný k životnému prostrediu, ale hlavne má záruku, že bude šetrný aj k používateľom, ktorý používajú a disponujú s produktom. EKO je veľmi dôležitá súčasť názvu a nie len v bežnom živote, ale aj v obalovom odvetví.

Jeden múdry človek raz povedal: “keď pohneme jednou jedinou vecou v prírode, zistíme, že je prepojená s celým zvyškom sveta.” (John Muir)

Čoskoro v našej ponuke

V krátkej dobe zaskladníme prvé zásoby EKO papierovej viazacej pásky a produkt nájdete v našej ponuke dostupný k objednaniu, o čom Vás budeme informovať prostredníctvom sociálnych sietí. Rovnako zverejníme aj krátke videoukážky z páskovania rôznych typov zásielok a budete mať možnosť vidieť ako páska obstojí v našom teste.

459a0712-final