Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

Kongres OBALKO 2022 nám načrtol víziu o budúcnosti balenia

V dňoch 13. – 14. 10. 2022 mala naša spoločnosť tú česť sa zúčastniť na jubilejnom 10. československom obalovom kongrese OBALKO. Hlavnou témou jubilejného ročníka bol FuturePack – zameranie sa na budúcnosť obalov.

Na kongrese nás zastupovali: Milan Lednický (CEO) a Ing. Katarína Ivanová (key account manager). Zástupcovia spoločnosti W rent cestovali za kongresom do neďalekej Prahy.

Milan Lednický (CEO):

“Dni, ktoré sme strávili na kongrese boli pre nás veľkým prínosom. Priniesli nám nové informácie v oblasti v ktorej sa ako spoločnosť angažujeme, ale hlavne nám priniesli nové obchodné vzťahy, kde sme mohli spoznať veľa úspešných zástupcov československého obalového priemyslu. Organizácia kvalitného kongresu OBALKO bola zorganizovaná, tak aby to zaujalo nejedného návštevníka. Príjemné prednášky, ktoré sa niesli v znamení aktuálnych tém, príjemný večerný program, ale hlavne veľa inšpiratívnych prednášajúcich, ktorí nám ako návštevníkom priblížili svet v obalovom priemysle. Sme radi, že sme sa spolu s mojou kolegyňou mohli zúčastniť najväčšieho stretnutia obalových profesionálov v strednej Európe, a spoločne sme zaostrili na FuturePack. Tešíme sa na ďalšie ročníky OBALKA.”

2022-10-20-obalko-01-2048x1366
2022-10-20-obalko-02-2048x1366