Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

SLOVLOG – rytmus slovenskej logistiky od roku 2007

24. 11. 2022 sa naši obchodní zástupcovia zúčastnili na kongrese SLOVLOG v Bratislave. SLOVLOG sa považuje nielen za najstarší, ale aj za najväčší kongres v oblasti logistiky na Slovensku.

Tento rok sa niesol v znamení posvietenia si na náklady. Tento rok našu spoločnosť zastupoval Milan Lednický (CEO), Katarína Ivanová (obchodný manažér), Andrej Vavro (obchodný manažér) a Martin Kadlečík (predaj baliacich technológií).

Po úvodnom slove, mala prednášku Anastasiya Vladimirovna Kuzmina, ktorá rozprávala o začiatkoch svojej kariéry, o dôvodoch odchodu z Ruska na Slovensko, o svojich úspechoch a neúspechoch, ale aj o logistike, ktorá musí fungovať perfektne, aby tím mohol fungovať správne.

Druhým bodom kongresu bolo vystúpenie pána z NBS, ktorý prednášal o vývoji inflácie vo svete a na Slovensku.

Tretím bodom bola diskusia o znižovaní nákladov vo firmách. Zhromaždilo sa šesť zástupcov a majiteľov spoločnosti, ktorí prezentovali svoje skúsenosti ako sa vysporiadali so stúpajúcimi vstupnými nákladmi a ako sa im podarilo čo najmenej zvýšiť cenu ich produktov a služieb koncovému zákazníkovi. Ďalším pozitívnym prínosom pre našu spoločnosť bolo stretnutie sa so zákazníkmi, s ktorými naši zástupcovia mohli viesť rozhovor.

Zástupca zo spoločnosti IKEA odprezentoval skúsenosti s automatickými vozíkmi AVG a ďalší zástupca priblížil skúsenosti o automatizácií riadenia výkladov v automobilovom priemysle.

Na záver kongresu si naši zástupcovia mohli vypočuť zaujímavé informácie v oblasti logistiky.

Ďakujeme zástupcom zo spoločnosti W rent, s. r. o., ktorí odovzdali zaujímavé skúsenosti a postrehy. Tešíme sa na ďalší kongres.

2022-11-25-slovlog-2022-01-850x850
2022-11-25-slovlog-2022-02-850x850
2022-11-25-slovlog-2022-03