Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

Inštalovali sme automatickú páskovaciu linku v Rumunsku

Keď ide o inštaláciu automatických páskovacích liniek, nepoznáme hranice, nepoznáme limity. Náš tím v týchto dňoch úspešne dokončil realizáciu novej páskovacej linky pre významného zákazníka v Rumunsku v odvetví betonárskeho priemyslu.

Novú páskovaciu linku tvoria automatické páskovacie stroje z našej produkcie pre horizontálne a vertikálne páskovanie paletizovaného tovaru, ktoré dopĺňa predradený automatický aplikátor prekrývacej fólie. Tovar na palete je tak nielen pevne fixovaný, ale naviac chránený pred znečistením, prachom a vodou počas prepravy. Automatická páskovacia linka bola nainštalovaná do automatickej dopravníkovej trate priemyselnej výrobnej linky MASA. Neváhajte nás kontaktovať s požiadavkou na návrh riešenia páskovania paletizovaných zásielok pre vašu prevádzku. Páskovacie stroje, ktoré vyrábame je možné individuálne prispôsobiť presne podľa vašich potrieb a implementovať do výrobných liniek mnohých výrobcov. Bližšie informácie vám ochotne poskytne špecialista z obcodného oddelenia.

2023-07-13-montaz-automatickej-paskovacej-linky-rumunsko-vs
2023-07-13-04-montaz-automatickej-paskovacej-linky-rumunsko-fa
2023-07-13-03-montaz-automatickej-paskovacej-linky-rumunsko-hs

Neváhajte nás kontaktovať s požiadavkou na návrh riešenia páskovania paletizovaných zásielok pre vašu prevádzku. Páskovacie stroje, ktoré vyrábame je možné individuálne prispôsobiť presne podľa vašich potrieb a implementovať do výrobných liniek mnohých výrobcov. Bližšie informácie vám ochotne poskytne špecialista z obchodného oddelenia.