Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

Vracajúci sa zákazník je pre nás tou najväčšou odmenou za kvalitne odvedenú prácu

Sme hrdí, že pri realizácii novej výrobnej linky najväčšieho výrobcu betónovej dlažby v Českej republike, spoločnosti BEST a.s., padla voľba opäť na naše automatické páskovacie stroje.

Je to v poradí už 11. páskovacia linka u tohto zákazníka z našej produkcie, ktorá v kombinácii vertikálneho a horizontálneho automatického páskovacieho stroja spolu s automatickým aplikátorom reklamnej fólie spoľahlivo páskuje a pripravuje paletové zásielky k expedovaniu. Automatická páskovacia linka bola nainštalovaná do automatickej dopravníkovej trate priemyselnej výrobnej linky HESS GROUP. Pre všetky naše páskovacie linky zabezpečujeme zároveň aj záručný a pozáručný servis 24/7.

Teší nás rozširujúce sa portólio spokojných zákazníkov, ktoré nám pomáha upevňovať pozíciu lídra na trhu automatických páskovacích technológií. Neváhajte nás kontaktovať s požiadavkou na návrh riešenia páskovania paletizovaných zásielok pre vašu prevádzku. Páskovacie stroje, ktoré vyrábame je možné individuálne prispôsobiť presne podľa vašich potrieb a implementovať do výrobných liniek mnohých výrobcov. Bližšie informácie vám ochotne poskytne špecialista z obchodného oddelenia.