Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

Úspešné inštalácie: Inovatívne technológie pre efektívne balenie

Naša spoločnosť sa nedávno podieľala na dvoch významných inštaláciách, ktoré priniesli moderné riešenia balenia do popredných slovenských spoločností. Tieto inštalácie zdôrazňujú náš záväzok prinášať našim klientom technológie s vysokou pridanou hodnotou a zlepšovať ich výrobné a logistické procesy.

Inštalácia poloautomatického ovinovacieho stroja v spoločnosti Tauris, a.s.

Prvou významnou inštaláciou bol poloautomatický ovinovací stroj pre balenie paletizovaných zásielok do stretch fólie, ktorý sme úspešne nainštalovali v spoločnosti Tauris, a.s. vo výrobnej prevádzke RYBA Košice. Tento moderný stroj prináša viacero výhod, medzi ktoré patrí:

  • Efektívnosť: Umožňuje rýchle a efektívne balenie, čím šetrí čas a zvyšuje produktivitu.
  • Bezpečnosť: Zabezpečuje maximálnu ochranu výrobkov počas prepravy, čím minimalizuje riziko poškodenia.
  • Jednoduché ovládanie: Intuitívne rozhranie umožňuje jednoduché nastavenie a používanie stroja.
20240528_182215

Spoločnosť Tauris, a.s. ocenila nielen technickú kvalitu stroja, ale aj našu odbornú inštaláciu a školenie personálu. Sme radi, že môžeme prispieť k zvýšeniu efektivity a spoľahlivosti ich výrobných procesov.

Inštalácia stroja E-Wrap 1000A v spoločnosti Tatrachema, Trnava

Druhou významnou inštaláciou bol E-Wrap 1000A od ISG PACK, ktorý sme nainštalovali v spoločnosti Tatrachema v Trnave. Tento stroj je známy svojim najlepším pomerom ceny a kvality na trhu a je navrhnutý tak, aby poskytoval optimálny výkon v poloautomatickom režime. Medzi jeho kľúčové vlastnosti patria:

  • Vysoká kvalita balenia: E-Wrap 1000A zaručuje pevné a spoľahlivé balenie paletizovaných zásielok.
  • Ekonomická prevádzka: Efektívne využitie stretch fólie šetrí náklady na balenie.
  • Jednoduchosť používania: Umožňuje jednoduchú obsluhu a údržbu, čo znižuje prestoje a náklady na školenie.
be740d97-9987-4db9-90c6-0342cb0593bc

Vyššia kvalita zabalenia

Spoločnosť Tatrachema v Trnave teraz môže profitovať z týchto výhod, čím zvyšuje svoju konkurencieschopnosť na trhu a zabezpečuje spoľahlivé doručenie svojich výrobkov zákazníkom.

 

Tieto úspešné inštalácie sú dôkazom našej schopnosti prinášať inovatívne riešenia pre našich klientov. Naša spoločnosť je hrdá na to, že môže prispievať k zlepšovaniu procesov a zvyšovaniu efektivity v slovenských priemyselných podnikoch. Tešíme sa na ďalšie úspešné projekty a na to, že budeme môcť aj naďalej prinášať najlepšie technológie na trh.

KONTAKTUJTE NÁS

Získajte Profesionálne Riešenia Pre Vaše Baliace Potreby