Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

Maximálna efektivita a úspory s baliacimi strojmi od W rent

Balenie ako kľúč k úspechu v logistike a výrobe

V každodennom boji s logistickými a výrobnými výzvami je nevyhnutné mať správne nástroje. Správne balenie nie je len o “zabaliť a poslať”; ide o zabezpečenie plynulosti celého procesu bez nečakaných komplikacii. Naša firma, W rent, vám prináša technológie, ktoré premenia balenie na váš strategický nástroj úspechu.

Výhody automatizovaného balenia

  • Vysoká kvalita a opakovateľnosť: Naše páskovacie stroje zaručujú dokonalú kvalitu zabalenia. Každý produkt je zabalený presne a konzistentne, čo znižuje riziko poškodenia a zvyšuje spokojnosť vašich zákazníkov.
  • Významné úspory materiálu: S našimi inovatívnymi baliacimi strojmi môžete znížiť spotrebu baliaceho materiálu až o 50%. Toto zníženie nielen šetrí vaše náklady, ale prispieva aj k ochrane životného prostredia.
Graf ročných úspor

Tento graf jasne zobrazuje úspory materiálu, ktoré je možné dosiahnuť pri použití strojového balenia v porovnaní s tradičným manuálnym spôsobom. 

Balenie do strečovej fólie WR1050M

Tento motorizovaný baliaci stroj umožňuje balenie do čiernej, papierovej alebo čírej stretch fólie, poskytujúc anonymitu a ochranu tovaru pred prachom a vlhkosťou. Jeho rýchlosť balenia umožňuje zvládnuť až 120 balíkov za hodinu, čo zvyšuje rýchlosť expedície a znižuje náročnosť práce pre operátorov.

Hlavné výhody:

– Jednoduchá a bezpečná manipulácia
– Motorizované ovinovanie
– Plynulá regulácia napnutia fólie
– Rýchla výmena fólie

Ukážka zabalenej kartónovej zásielky - Motorizovaný ovinovací baliaci stroj Wrapping Ring (WR1050M, WR1400M)

PáskovanieVERTICAL STRAPPER L/LV 

Automatický páskovací stroj s otvoreným rámom je ideálny pre páskovanie paletizovaných zásielok v každom priemysle. Stroj je schopný aplikovať pásku s presnosťou. Táto technológia dokáže zapáskovať 70 paliet za hodinu, čím zvyšuje efektivitu a znižuje množstvo odpadu.

Hlavné výhody:
– Automatické páskovanie vo vertikálnom smere
– Rýchla a presná aplikácia viazacej pásky
– Programovateľný ovládací panel
– Odvíjač PP/PET pásky

Vertical strapper L-LV prvá

Akumulátorové páskovače – ITA EVO 13-16

Akumulátorový páskovač je vďaka svojej efektivite a ergonómii neoceniteľným pomocníkom v rôznych odvetviach. S viac ako 400 páskovacími cyklami na jedno nabitie a širokým rozsahom napínania pásky dokáže zabezpečiť rýchle a spoľahlivé páskovanie, čo prispieva k zvýšeniu produktivity.

Hlavné výhody:

– Až 400 páskovacích cyklov na 1 nabitie
– Ergonomický dizajn a pevný vibračný zvar pásky
– Široký rozsah nastavenia napínania
– Vysokokapacitný akumulátor Li-Ion 18V/5Ah

Akumulátorový páskovací nástroj ITA EVO 13-16 pro páskování s PP nebo PET vázací páskou

Flexibilita v balení: Kľúč k adaptácii na rýchlo meniaci sa trh

V dnešnom dynamickom obchodnom prostredí je schopnosť rýchlo sa prispôsobiť rôznym výrobným a trhovým požiadavkám nevyhnutná. Baliace stroje W rent ponúkajú práve túto flexibilitu, ktorá umožňuje firmám efektívne reagovať na meniace sa potreby. 

Či už potrebujete baliť malé elektronické komponenty alebo veľké priemyselné diely,  stroje od W rent zvládnu všetko s vysokou presnosťou a bez zložitého nastavovania. S našou technológiou môžete bez námahy reagovať na rôzne výzvy, čo vám umožní udržať krok s rýchlym tempom trhu a zvýšiť vašu konkurencieschopnosť.

Naše technológie majú overený vplyv na zlepšenie efektivity a znižovanie nákladov. Predstavte si, že každá paleta zabalená za menej ako 3 minúty prináša vašej firme ročné úspory tisícov eur.

Graf ročných úspor (1)

Čiary jasne ukazujú, ako úspory narastajú s každou ďalšou efektívne balenou paletou.

Využitie v rôznych odvetviach

Baliace stroje W rent sú univerzálne a prispôsobivé, vhodné pre širokú škálu odvetví. Či už v potravinárstve alebo farmácii naše technológie znižujú náklady a zvyšujú produktivitu, čím prispievajú k lepšej efektivite vašej firmy.

Naše stroje už pomohli mnohým spoločnostiam optimalizovať ich balenie. Napríklad, firma zaoberajúca sa distribúciou elektroniky znížila čas potrebný na balenie produktov o 70 % po implementácii našich baliacich  strojov. Tieto údaje nielenže demonštrujú účinnosť našich strojov, ale tiež ponúkajú reálne dôkazy o ich prínose pre podniky.

Rýchlejšia expedícia a väčšia spokojnosť zákazníkov

Efektívne balenie nielenže znižuje čas potrebný na prípravu zásielok, ale aj zvyšuje obrátkovosť zásob a zlepšuje využitie prepravného priestoru. To vedie k rýchlejšiemu doručeniu k zákazníkom a k väčšej spokojnosti.

Naše baliace stroje W rent sú viac než len stroje; sú to partneri, ktorí vám pomôžu dosiahnuť a udržať konkurenčnú výhodu v dnešnom náročnom obchodnom prostredí.

Ak máte záujem dozvedieť sa viac o tom, ako môžu naše baliace stroje zvýšiť produktivitu vašej výroby, neváhajte nás kontaktovať ešte dnes

Zabezpečte si ekonomicky výhodné procesy, ktoré sú nielen efektívne, ale aj šetrné k vašim nákladom. Kontaktujte nás a spoločne posunieme vaše podnikanie na vyššiu úroveň.

KONTAKTUJTE NÁS

Získajte Profesionálne Riešenia Pre Vaše Baliace Potreby