Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

PACK SHOW 2024

Spoločne s INATECH Packaging sa budeme prezentovať na jednom z najzaujímavejších veľtrhov v Rumunsku v dňoch 14. – 17. mája a vy môžete byť pri tom. Stačí sa včas ozvať a uhádnuť správnu odpoveď na otázku. Len 3 z vás získajú výlet do Bukurešti vrátane ubytovania!

Koncom apríla sme navštívili Varšavu a treba povedať, že na nás opäť urobila dojem. Teraz sa chystáme do Bukurešti, sme plní očakávania a chceme sa s vami tromi  podeliť o zážitky. Ak ste pripravení, pôjdete do Bukurešti s nami. Ak včas zareagujete a budete medzi prvými 3, ktorí správne odpovedia na otázku: “Z koľkých krajín boli vystavovatelia na veľtrhu PACK SHOW 2023?”. Ak chcete ísť s nami, neváhajte a stlačte tlačidlo.

Ideálne partnerstvo a nový trh 

Pohľad spoločnosti INATECH a jej vlastné poslanie – “prekonávať očakávania dodávaním kvalitných obalových a izolačných materiálov za konkurencieschopné ceny” – sa dokonale zhoduje s naším – vyrábať skvelé stroje. Rovnako ako my, aj spoločnosť INATECH má vo zvyku byť vždy k dispozícii pre podporu zákazníkov. Veríme, že vzhľadom na kvalitu výrobkov oboch strán pomôže táto kombinácia nájsť dokonalé obalové riešenia a rozšíriť náš dosah do ďalších krajín.

A čo berieme do Rumunska? 

Tentoraz pod vlajkou nášho partnera, s o to väčšou hrdosťou, ukážeme to najdôležitejšie. Priestor nám umožňuje priniesť automatické horizontálne a vertikálne páskovacie stroje a samozrejme bestseller WR1050M.

combo-sidehead-strapper-20230418-01

COMBO SIDEHEAD STRAPPER

Stroj na automatické páskovanie a balenie paletových zásielok do stretch fólie v jednom baliacom uzle jednoznačne šetrí ľudské zdroje a financie..

2023-11-29-automatic-strapping-machines-horizontal-strapper-01

HORIZONTAL STRAPPER

Automatický páskovací stroj na horizontálne páskovanie paliet viazacou páskou funguje skvele napríklad v pivovare Heineken.

wr1050m-01

WR1050M

Tento stroj milujú všetci majitelia e-shopov. Motorový baliaci stroj prináša jednoduché a rýchle balenie balíkov do stretch fólie alebo papierovej fólie.

Pokiaľ chcete ísť s nami, neváhajte!