Skip to content
Menu
0
Váš košík je prázdny. Navštívte Obchod

WARSAW Pack 9th Edition

Spomedzi viac ako 340 spoločností sa v dňoch 23.-25. apríla 2024 predstavíme ako jediný slovenský výrobca baliacich technológií. Opäť tak budeme súčasťou jedného z najväčších veľtrhov v odvetví a vy môžete byť pri tom. 

Na Warsaw Pack prichádzajú vystavovatelia z Poľska a zahraničia. Ptak Warsaw Expo je iba 10 minút od najväčšieho letiska v krajine a 15 minút od samotného centra Varšavy.  Ak chcete ísť s nami, neváhajte kontaktovať svojho obchodného zástupcu alebo kliknite na tlačidlo a získajte vstupenky. Neváhajte, počet je obmedzený a výzva platí pre existujúcich zákazníkov.

Príďte sa pozrieť a vyskúšať, čo so sebou prinášame

Ptak Warsaw Expo je najväčší a najmodernejší veľtrh v Poľsku, ktorý nám poskytuje tie najlepšie, takmer neobmedzené možnosti. A tak ani my sa nezdržiavame a berieme so sebou to najdôležitejšie, aby ste mohli vidieť a vyskúšať všetko sami.

combo-sidehead-strapper-20230418-01

Uvidíte stroj na automatické páskovanie a balenie paletových zásielok do stretch fólie v jednom baliacom uzle.

2023-11-29-automatic-strapping-machines-horizontal-strapper-01

Automatický páskovací stroj pre horizontálne páskovanie paliet viazacou páskou vás možno prekvapí svojou veľkosťou.

wr1050m-01

Vyskúšajte ovládať praktický motorizovaný ovinovací baliaci stroj pre jednoduché a rýchle balenie zásielok do stretch fólie

Spoločne získame cenné poznatky

Počas podujatia je možnosť navštíviť mnohé školenia, semináre a priemyselné konferencie, kde môžeme získať cenné poznatky a možno aj nové nápady založené na vašom produkte a našich službách. Tešíme sa na vás.