Skip to content
Menu

Vracajúci sa zákazník je pre nás tou najväčšou odmenou za kvalitne odvedenú prácu

Sme hrdí, že pri realizácii novej výrobnej linky najväčšieho výrobcu betónovej dlažby v Českej republike, spoločnosti BEST a.s., padla voľba opäť na naše automatické páskovacie stroje.

Je to v poradí už 11. páskovacia linka u tohto zákazníka z našej produkcie, ktorá v kombinácii vertikálneho a horizontálneho automatického páskovacieho stroja spolu s automatickým aplikátorom reklamnej fólie spoľahlivo páskuje a pripravuje paletové zásielky k expedovaniu. Automatická páskovacia linka bola nainštalovaná do automatickej dopravníkovej trate priemyselnej výrobnej linky HESS GROUP. Pre všetky naše páskovacie linky zabezpečujeme zároveň aj záručný a pozáručný servis 24/7.

Teší nás rozširujúce sa portólio spokojných zákazníkov, ktoré nám pomáha upevňovať pozíciu lídra na trhu automatických páskovacích technológií. Neváhajte nás kontaktovať s požiadavkou na návrh riešenia páskovania paletizovaných zásielok pre vašu prevádzku. Páskovacie stroje, ktoré vyrábame je možné individuálne prispôsobiť presne podľa vašich potrieb a implementovať do výrobných liniek mnohých výrobcov. Bližšie informácie vám ochotne poskytne špecialista z obchodného oddelenia.